söndag 13 mars 2011

De e fredag, de e fredag, de e fredag!

Fredag, vilket betyder att det ar weekend! Det borjade med att Sara pa lunchrasten blev tillsmugglad polsk ol av hennes polska beundrare. Han heter Ihrak, ar 55 + och verkar trivas med att ha Sara jobbandes vid sin maskin.
Varan polska ol
Nar vi kom hem fran jobbet sa tyckte vi att vi borde satsa pa nagonting annat an shoppingfredag. Sa vi bestamde oss for att laga tacos och ga ut for att dansa.
En hyllning till alla svenska fredagsmysare dar hemma.
Mums!
Vi med vara smoothies som inte var de basta vi druckit direkt...
Pa bussen pa vag till Fremantle sa traffade vi pa de har lirarna.
Sara fick prova deras hatt vilket gjorde henne mycket glad!
Vi hade planerat att aka till en nattklubb i Fremantle som heter Metropolis. Nar vi kom fram, as taggade sa var det jatte lang ko och vi stallde oss for att komma in. Efter ett tag visade det sig att man var tvungen att ha biljett for att komma in eftersom det var special night tonight! Det gick att kopa biljetter dar, de kostade 65 dollar STYCK! Vi hade sa klart inte vara kort med oss sa det var ju bara att glomma. Vi forsokte att komma in pa nagra andra stallen i narheten. Vi kom in pa nagra men de var samst sa vi gick vidare. Sen hittade vi en bra nattklubb men da var det sa klart att vi var tvungna att ha passet for att komma in. Hade vi det? Nej!

Har forklarar vi vara kanslor:

Som ni kan hora sa akte vi in till stan igen for att forsoka dar. Efter ett tag sa hittade vi ett bra stalle som vi till och med kom in pa. Det hette Capitol och dar spenderade vi resten av kvallen.

Antligen inne!
 Och, vi overlevde kvallen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar