lördag 26 mars 2011

Hej då. Det känns så fel...

Igår var vi på stranden nästan hela dagen. Sara somnade i solen och såg sedan ut som en singapore sling. Det gjorde henne lite puppig och det blev ingen utekväll på Zouk. Vi gick istället ut och åt, handla lite och gick längs vattnet i Clarke Quay, mysigt. På stranden blev vi fotade som värsta kändisarna, några frågade om de fick och några inte.. Till lunchen som var biffiga burgare drack vi en varsin singapore sling, ett måste i Singapore.
Singapore sling, inte den godaste drinken i baren.....
Clarke Quay på kvällen
Idag började vi med att checka ut från hostelet. Sen gick vi till China town för att få manikyr och pedikyr. Vi var lite omständiga och fick de på olika ställen men resultatet blev bra! Efter det kollade vi runt i China town igen, köpte lite saker innan vi gick för att äta glass. 
 
Treeeevligt
Glassgubben som ger happiness within
Nu sitter vi i soffan på hostelet och ska snart gå ut för att äta en sista måltid i Singapore. Sen väntar en 13 timmars flygtur till London och sedan ytterligare 2 och en halv timme innan vi landar och får träffa välkomstkommitén på Arlanda. Våran resa har nått sitt slut och vi känner både sorg och lycka. Det har varit en väldigt lyckad resa med många äventyr! Fem underbara veckor har utvecklat oss och lärt oss mycket om världen och oss själva. Tack Wilhelm Haglund och Sandvik för att vi har fått möjligheten att uppleva allt detta!

En sista lessen bild till alla våra fans!
Sweden, here we come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar