fredag 18 mars 2011

Maaat

Vi har varit lite daliga pa att uppdatera denna vecka, sorry. Men vi tankte borja med att dela med oss av lite smaskigheter vi at i borjan av veckan.

I sondags provade vi antligen pa kangurustek med rotfrukter i ugn, rodvinssas och valnotssallad. Det blev jattegott!

Efterratt: Mango och hallon smoothie, mums
 Pa tisdagen kom Lena hit till Perth och vi traffade henne pa morgonen pa fabriken. Vi visade henne runt och fick presentera de projekt vi jobbat pa i fyra veckor. Willie gav oss mycket berom, sa nu kanner vi oss nojda:)

Har ar vi alla tre i den snygga Sandvik-outfiten
Vi tog en taxi hem tidigare fran jobbet och passade pa att visa Lena var lagenhet och sola i nan timme. Pa kvallen var vi utbjudna pa middag av "Goran" fran jobbet. Han tog med oss till COCO'S, varsta stekar-restaurangen. Till forratt delade alla pa tva seafood tallrikar, pilgrimsmusslor, tigerrakor och friterad blackfisk. Till varmratt at vi oxfile och potatis, och efterratten var hallonpaj med marangtacke. Allt var superduperjattegott, synd bara att Goran flera ganger berattade att han gjorde detta for att fjaska for sin chef... 
Lena hade med sig en present till Goran for att visa sin tacksamhet, men servitorerna pa restaurangen trodde da att han fyllde ar och kom med en Happy Birthday-tallrik med tomtebloss, hahaha. Men eftersom Goran ar som han ar sa at han upp allting sjalv.

Goran, inte den trevligaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar