söndag 20 mars 2011

Kanga banga, Mandurah och sista kvallen

Nar vi kom hem fran Rockingham pa lordagen dackade vi i nan timme innan det var dags att kora igen. Till middag at vi kanga banga, vilket ar ett asroligt namn for kangurukorv.

Japp, kanga banga
Pa kvallen drog vi till nattklubben Capitol som var totalt packad, sjukt mycket folk. Tyvarr var det ganska dalig musik och vi var trotta sa det blev inte en sa sen kvall. Men det var ganska bra eftersom vi skulle pa utflykt pa sondagen.
Sa den sista helgdagen i Perth spenderade vi alltsa i Mandurah med nagra manniskor fran jobbet. Det var de snalla Sina, Warren, Warrens pojkvan Juan, Brian och Nicole. Mandurah ar en stad som ligger ungefar en timme fran Perth och dar kan man ga langs vattnet och helt enkelt ha en skon dag. Vi borjade med att fika och sen gick vi over till restaurangen som lag precis bredvid och at lunch. Efter det tog vi en promenad over floden och snackade. Det var valdigt trevligt och avslappnat, en harlig dag!

Nagra ur ganget; Cissi, Sina och Warren
 Pa vagen hem somnade vi i bilen som vanligt. Ovanligt var dock att Cissi rakade nocka Sara i somnen. Nar vi kom hem borjade vi packa, vi ska ju aka till Singapore imorgon! Vi gick och handlade for sista gangen i var affar och aven upp for var jobbiga backe for sista gangen, buuhuuu. Till middag lagade vi Carbonara och resten av kvallen planerar vi att forsoka ata upp sa mycket som mojligt i vart skafferi, lycka till.

Sara och den sista maltiden
 Nasta gang vi bloggar ar vi i Singapore, ses da!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar