tisdag 22 mars 2011

Singapore

I måndags var det dax för oss att lämna den vackra staden Perth. På morgonen började vi med att åka till Sandvik för att säga hej då till alla, vilket var lite sogligt. Efter det tog vi en taxi till flygplatsen för att göra sig redo. Flygplatsen nästan tom och allting gick som smort. Här kommer bilder ifrån flygplanet!
Perth, det fina huset i den röda cirkeln var huset som vi bodde i.
Vi åkte förbi Rottnest
Fem timmar senare var vi framme i Singapore. Resan gick bra förutom att vi hade en extremt skrikande bebis framför oss och en väldigt snarkande gubbe bakom oss. Det var ungefär 30 grader när vi kom fram men det kändes varmare än i Perth på grund av luftfuktigheten. Vi började i alla fall släpa våra tunga väskor till vårat hostel. När vi trodde vi var framme fick vi syn på det här:


En trappa som vi var tvugna att ta oss upp för som också visade vara dubbelt så lång. Trots våra redan trötta armar så kämpade vi oss upp. Hostelet är väldigt litet och gästvänligt så här kommer vi nog att trivas!
När vi hade fått in alla våra saker i rummet gick vi ut för att äta mat och kolla runt lite.

Den lilla resturangen där vi åt mat.
Cissi trivs!
En av alla seafood resturanger som finns häromkring.

Det blev en ganska tidig kväll så att vi kunde förbereda oss inför ett besök på Sandviks stora distribution centre in Singapore.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar